Van gas naar inductie met ETNA
  1. Overzicht
  2. Specificaties
  3. Vergelijk

Van gas naar inductie met ETNA

Hoe ETNA de consument helpt bij het maken van de juiste keuze

Koken op een inductie kookplaat heeft veel voordelen en wordt daarom steeds populairder bij consumenten. Een inductie kookplaat is velliger, efficiënter en sneller dan een gaskookplaat. Er zijn echter veel verschillende soorten en maten inductie kookplaten verkrijgbaar en dat kan een keuze maken voor de consument bemoeilijken. Daarom heeft ETNA een keuzegids ontwikkeld die je als dealer aan kan bieden aan consumenten en hen zo kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Keuzehulp
Deze keuzehulp op www.etna.nl/inductie leidt de consument door de 7 belangrijkste stappen bij de aanschaf van een inductie kookplaat: de plaatsing, de fase, de bediening, de maat, de functionaliteiten, het design en de techniek van de kookplaat. Bij iedere stap worden verschillende opties met informatie weergegeven. Zo kan de consument gemakkelijk het verschil tussen de producten vergelijken en de beste kookplaat voor in hun eigen keuken kiezen. Deze kennis wordt ondersteund door informatieve filmpjes en sfeervolle foto’s die een goed beeld geven van hoe je het product gebruikt. De laatste stap in de keuzehulp laat zien welke kookplaten ETNA in het assortiment heeft en welke daarvan aansluiten op de wensen van de consument. Dit allemaal om de keuze te vergemakkelijken.

Tips en tricks
Om gebruikersgemak te vergroten legt ETNA veel focus op hun YouTube kanaal. Op www.youtube.nl/ETNAkeukenapparatuur staan tientallen video’s met tips en tricks om alles uit de producten te halen. Om de keuze rondom de aanschaf van een inductiekookplaat nog meer te verduidelijken biedt ETNA verschillende informatieve en instructieve video’s aan. Deze video’s illustreren onder andere het gebruiksgemak, de veiligheid, en de voordelen van een inductiekookplaat. Ontzettend handig voor je als dealer, want dan heb je meteen alle informatie duidelijk en correct voor handen.

De juiste tools
Door deze informatie aan te bieden en tools aan te reiken zoals de nieuwe keuzehulp www.etna.nl/inductie en het informatieve YouTubekanaal www.youtube.nl/ETNAkeukenapparatuur hoopt ETNA het kiezen van de juiste inductiekookplaat makkelijker te maken voor zowel consument als dealer.