Welkom in de ETNA Showroom!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten, zien en aanraken. In onze showroom in Duiven staan onze adviseurs voor je klaar. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod van ETNA kookapparatuur. Let op: wij werken alleen op afspraak en op vertoon van de QR-code.

Je kunt onze showroom bezoeken maar wij kunnen je uiteraard ook adviseren op afstand.

Bezoek onze showroom!

Je bent van harte welkom om ons uitgebreide assortiment te bekijken in onze showroom in Duiven. Hiervoor kun je via onderstaande button zelf een afspraak maken in onze online kalender.

Maak een afspraak

Welke vragen kan ik stellen?

Je kunt alles vragen over onze keukenapparatuur. Twijfel je misschien over de keuze voor een gaskookplaat of inductie? Ben je benieuwd naar de nieuwste designs? Of wil je een vervanging voor een specifiek apparaat in je huidige keuken? Onze adviseuses geven graag een advies op maat.

Maak een afspraak

Advies op afstand

Is een bezoek aan onze showroom niet mogelijk? Geen zorgen, onze adviseuses staan ook voor je klaar door middel van Advies op Afstand.

Wij helpen je graag telefonisch, via WhatsApp maar ook door middel van videobellen. Op deze manier kun je toch het desgewenste apparaat bekijken en kunnen wij je alle ins- en outs vertellen én laten zien.

Maak een afspraak op afstand

Ervaringen van bezoekers