Welkom in de ETNA Showroom!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten, zien en aanraken. In onze showroom in Duiven staan onze adviseurs voor je klaar. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod van ETNA kookapparatuur. Je kunt onze showroom bezoeken maar wij kunnen je uiteraard ook adviseren op afstand.

Onze Showroom is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Wil je zeker zijn van advies van een van onze adviseurs, dan adviseren wij je om een afspraak te maken. Dit is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag. Op zaterdag is het niet mogelijk om op een specifiek tijdstip een afspraak te plannen met onze adviseurs. Uiteraard zijn zij de hele dag aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

Onze Showroom is op de volgende dagen gesloten;

  • Woensdag 11 mei
  • Donderdag 12 mei – vanaf 12.00 uur
  • Woensdag 18 mei
  • Donderdag 26 mei
Welke vragen kan ik stellen?

Je kunt alles vragen over onze keukenapparatuur. Twijfel je misschien over de keuze voor een gaskookplaat of inductie? Ben je benieuwd naar de nieuwste designs? Of wil je een vervanging voor een specifiek apparaat in je huidige keuken? Onze adviseuses geven graag een advies op maat.

Maak een afspraak

Advies op afstand

Is een bezoek aan onze showroom niet mogelijk? Geen zorgen, onze adviseuses staan ook voor je klaar door middel van Advies op Afstand.

Wij helpen je graag telefonisch maar ook door middel van videobellen. Op deze manier kun je toch het desgewenste apparaat bekijken en kunnen wij je alle ins- en outs vertellen én laten zien.

Maak een afspraak op afstand

Ervaringen van bezoekers