ETNA, want iedereen verdient een droomkeuken

Wie is er niet opgegroeid met ETNA in de keuken? Het Nederlandse keukenmerk is al meer dan 160 jaar een ‘Household’ naam in ons land, letterlijk en figuurlijk. Van kookplaat tot koelkast: alle ETNA producten zijn ontwikkeld met de Nederlandse huizen en haar bewoners in gedachten. Nuchter met een scherp oog voor detail en functioneel maar verrassend design. De laatste kooktrends en technologieën vertalen we naar kwalitatieve en betaalbare designproducten voor in de keuken. Zo maken we droomkeukens bereikbaar voor iedereen. Niet dromen maar doen! Hoe we dat kunnen waarmaken in een snel veranderende markt? Door een stabiele focus op vakmanschap, kwaliteit, design en vernieuwing. Traditioneel vakmanschap raakt tenslotte nooit uit de mode.

Vakmanschap

Vakmanschap zit in onze genen ‘gegoten’. Waren het 162 jaar geleden de ETNA-ijzergieters die kookfornuizen maakten in de fabriek, de vakmannen en -vrouwen anno 2019 zijn te vinden in onze laboratoria, aan de tekentafels en in ons testcentrum. Van ieder apparaat weten we precies waar het gemaakt is, welke grondstoffen het bevat en waarom deze gebruikt zijn. Dat is vakmanschap pur sang. We willen alles kunnen controleren zodat we de beste producten kunnen maken. Deze ambitieuze instelling is ook te vinden in ons logistiek centrum: bij het leveren van de producten en de service laten we niets aan het toeval over. Zo blijven we continu bouwen aan een collectie keukenapparaten die ieders keukendromen waarmaken. Het resultaat delen we graag, en met veel trots, met jou in onze sfeervolle showroom in Duiven.

Kwaliteit

ETNA levert moderne keukenapparatuur tegen een scherpe prijs, maar we zijn wel zo traditioneel dat dit niet ten koste mag gaan van de kwaliteit. Voordat een ETNA product in jouw keuken staat is het getoetst, getest en waar nodig aangepast totdat we 100% tevreden zijn. Daarom geven we met een gerust hart 5 jaar garantie op al onze apparaten. Hiervoor vragen we wel of je een nieuw apparaat binnen 30 dagen na aankoop registreert.

Kwaliteit houdt niet op bij de prestaties van een apparaat alleen, ook het klantcontact en de service moeten van hoog niveau zijn. Mocht je onverhoopt toch service nodig hebben dan kun je als klant van ETNA terugvallen op ons moederbedrijf, ATAG Benelux. Je belt of mailt gewoon met onze collega’s in Nederland en in ons magazijn in Duiven liggen onderdelen op voorraad. En mocht een servicebezoek nodig zijn, dan komt onze eigen monteur die onze apparaten door en door kent.

Trendy Nederlands design

De term Dutch Design is niet voor niets een wereldwijd begrip geworden: het staat voor hoogwaardig en doordacht productontwerp. Bij ETNA willen we dat bereikbaar maken voor iedereen. We kennen als geen ander de Nederlandse smaak en de technische specificaties waar apparaten aan moeten voldoen. Het ETNA Onderzoek en Ontwikkeling team in Duiven geeft die Hollandse ‘touch’ aan producten; functioneel en tijdloos design en met een scherp oog voor detail. Zo maken we je het gemakkelijker om een goede keuze te maken.

Verrassend vernieuwend

Om je te inspireren en je op nieuwe ideeën te brengen, zorgen we er altijd voor dat we verrassend blijven. Met onze Retro lijn kleuren we dan ook (met veel plezier) buiten de lijntjes. Geïnspireerd door het tijdloze design uit de jaren ’60 en de modetrends van nu, hebben we daarom een ruime collectie Retro koelkasten. En zelfs een limited edition model dat ontworpen is door een van onze klanten, de glamoureuze Urban Jungle. Om de retro look naar de hele keuken te vertalen hebben we ook een serie magnetrons en afzuigkappen in deze populaire stijl ontworpen. De Retro ontwerpen zijn ETNA’s antwoord op de industriële keukentrend en onze levensstijl die steeds duurzamer wordt. Net zoals onze producten, ontwikkelen we ook onze creatieve campagne in huis. We investeren in goede content, hebben een eigen grafische afdeling en geloven in het opzetten van acties samen met onze klanten.