ETNA's acties  -  Tot €100,- euro cashback op ovens en afzuigkappen  -  €75,- euro cashback op vaatwassers  -  Gratis AirFry bakmand  -  Gratis recirculatiefilters
Ontdek ETNA's acties  -  Tot €100,- euro cashback op ovens en afzuigkappen

App | Account | Verbinding | Beheer | Gegevensbescherming | Overig | Foutcodes

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig als ik de ETNA-app gebruik?
Ja, gegevensbescherming is voor ons heel belangrijk. ETNA maakt gebruik van het Tuya-platform. Tuya voldoet aan de vereisten van de GDPR (Algemene Verordening Gegevensbescherming), bedoeld om de fundamentele privacyrechten van betrokkenen in de EU en de beveiliging van persoonsgegevens te beschermen.

Waar kan ik het privacybeleid raadplegen?
Je kan het privacybeleid (en de service-overeenkomst) inzien voordat je een nieuw account registreert of inlogt. Lees dit zorgvuldig door. Je moet hiermee instemmen vóór gebruik. Het privacybeleid is ook te vinden nadat je bent ingelogd:

1. Ga naar ‘profiel’ (rechtsonder) en druk op het instellingensymbool (rechtsboven).
2. Druk op ‘privacy settings’. Selecteer vervolgens ‘privacy policy’.

Kan ik een extra beveiligingslaag toevoegen om de ETNA-app te gebruiken?
Ja, dat kan. Het is mogelijk om gebaarontgrendeling in te stellen.

1. Ga naar ‘profiel’ (rechtsonder) en druk op het instellingensymbool (rechtsboven).
2. Druk op ‘account en beveiliging’. Selecteer vervolgens ‘gebaar ontgrendel’.
3. Op de pagina die verschijnt, kan je een ontgrendelingscode instellen. Onthoud deze goed. Je moet de code nogmaals tekenen ter bevestiging. Voortaan word je na het sluiten en heropenen van de app gevraagd om de code te tekenen.

Is het mogelijk om het delen van gegevens uit te schakelen?
Ja, dat is mogelijk. Het delen van gegevens is belangrijk voor een optimale werking van de app. Sommige functionaliteiten, zoals pushmeldingen, kunnen worden beïnvloed door deze instelling aan te passen, maar de basisfunctionaliteiten zullen altijd blijven werken.

1. Ga naar ‘profiel’ (rechtsonder) en druk op het instellingensymbool (rechtsboven).
2. Druk op ‘privacy settings’. Vervolgens kan je ‘data analysis’ (of alleen personalisatie) uitschakelen.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?
1. Ga naar ‘profiel’ (rechtsonder) en druk op het instellingensymbool (rechtsboven).
2. Druk op ‘account en beveiliging’. Selecteer vervolgens ‘account uitschakelen’.
3. Lees het bericht dat verschijnt zorgvuldig door. Druk vervolgens op ‘bevestigen’. Haal een verificatiecode op door op de knop te drukken.
4. Voer de verificatiecode in die je op het opgegeven e-mailadres hebt ontvangen.
5. Je account wordt een week later verwijderd, evenals al je accountgegevens.

Ik heb per ongeluk mijn account verwijderd. Kunnen mijn gegevens worden hersteld?
Je kan nog inloggen tot een week nadat je jouw account hebt verwijderd. Als je dat doet, wordt de verwijdering ongedaan gemaakt. Een week nadat je jouw account hebt verwijderd, worden al je accountgegevens ook verwijderd en is het niet meer mogelijk om je account te herstellen. Uiteraard mag je weer een nieuw account aanmaken, maar dan moet je alles wel opnieuw instellen.

ETNA & cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Zelf instellen’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze cookieverklaring.

ETNA en Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven. Zie ook onze cookieverklaring.