MAGNETRON (20 LITER)

€ 139,-
Koop nu
/ 8,3 (9)
in samenwerking met Etna reviews

Snel en eenvoudig gerechten ontdooien, opwarmen en bereiden. Dat kan met deze magnetron van ETNA met een ruime inhoud van 20 liter. Dankzij de automatische programma’s hoef je niet meer na te denken over de bereidingstijd en het vermogen. De bediening werkt eenvoudig door middel van een draaiknop en druktoetsen. De binnenruimte is grijs gelakt en eenvoudig schoon te maken. Het magnetronvermogen is instelbaar tot maximaal 800 Watt. Gemak dient de mens!

De SMV420WIT is door het Kieskeurig.nl testpanel in juli 2020 beoordeeld met een 7,6!

Specificaties

 • inhoud 20 liter
 • 8 automatische kookprogramma’s
 • 3 automatische ontdooiprogramma’s
Registreer je hier binnen 5 minuten
5 jaar garantie op al je ETNA-apparatuur

Afmetingen

SMV420WIT | MAGNETRON (20 LITER) | Etna

• inhoud 20 liter
• 8 automatische kookprogramma’s
• 3 automatische ontdooiprogramma’s
• draaiplateau Ø 245 mm
• bediening d.m.v. draaiknop en druktoetsen
• digitale timer
• 24 uurs tijdsaanduiding
• binnenruimte uitgevoerd in grijs
• draaideur links

• kleur wit
• afmeting (hxbxd) 256 x 451 x 345 mm
• aansluitwaarde 800 W
• magnetronvermogen 100 – 800 W

Klanten Reviews

/ 8,3 Gemiddelde beoordeling (9 totaal)
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Vormgeving
Duurzaamheid
Schrijf een review
 • Opa Ardy op 18 maart 2021

  Makkelijk te bedienen apparaat en doet alles wat je van een magnetron kan verwachten, dus opwarmen, ontdooien en koken.

 • Jaap op 13 februari 2021

  Witte magnetron, werkt prima, doet wat ie moet doen. (en groot genoeg voor bakjes en bekers/Kommen).
  De magnetron bromde erg bij aanzetten, maar er zat een schroefje aan de achterkant los. verder geen problemen meer.

 • Ulsie op 29 juli 2020

  Als gezin van 4 met verschillende sporten en soms ook werktijden is een magnetron toch een fijne handigheid in huis.

  De magnetron is niet mega groot, maar voor ons prima, dus juist fijn dat het niet te groot is.
  De gebruiksvriendelijkheid is groot. Makkelijk in gebruik en het geeft aan wanneer het programma afgelopen is.

  De magnetron is makkelijk te reinigen, echter is de magnetron vrij licht waardoor je het makkelijk naar voren trekt wanneer je bijvoorbeeld het deurtje open wil doen. Voor ons geen probleem, maar kan mij voorstellen dat anderen dat als niet prettig ervaren.
  Qua look is het een prima, het is immers een magnetron. Bij ons staat ie in de bijkeuken, in de keuken zou het bij ons niet passen.
  Ook is de magnetron mee geweest naar de camping. Dan is het juist ideaal dat het licht is. Al met al een prima magnetron voor de prijs.

 • MarjanPL op 26 juli 2020

  Het is een prima magnetron. Doet wat hij moet doen en heeft een vermogen van 800 Watt.

  Het deurtje openen gaat niet heel soepel waardoor je de hele magnetron van zijn plek verschuift als je hem wilt open maken. Wellicht zou daar in toekomstige modellen wat aan gedaan kunnen worden.

  De inhoudt is 20 liter en dus niet erg ruim. Voor kleine gezinnen of tweepersoons huishoudens een prima format. Wij zijn met 7 personen en moeten daardoor nog wel eens in etappes opwarmen en/of ontdooien. Niet erg als je er rekening mee houd.

  Wat wij ook wat jammer/lastig vinden is dat er op het display gewerkt word met procenten ipv met Watt. Niet heel handig gezien er op alle kant en klaar maaltijden word gesproken over een x aantal minuten bij een x aantal Watt.

  De bediening is verder erg simpel/makkelijk en je kunt kiezen uit 8 verschillende kookprogramma's en 3 ontdooiprogramma’s.

  Als het programma is afgelopen geeft de magnetron dat aan door middel van een aantal piepjes. Mocht je die gemist hebben herhaald hij dit na 2 minuten nog een keer.

  Hij is gemakkelijk schoon te maken van binnen en buiten.

  Al met al een prima magnetron! Klein maar fijn.

 • bruv op 24 juli 2020

  De magnetron heeft een mooi formaat en is ruim genoeg qua inhoud. Het is licht wat ik prettig vind bij het schoonmaken, echter is het nadeel dat het bij het indrukken van de open-knop soms schuift. Ik ben positief verrast over de vele mogelijkheden die op de magnetron zitten. Ik moest hier echt even aan wennen, want mijn vorige magnetron was erg simpel en basic. Nadat ik alles heb uitgeprobeerd kan ik zeggen dat ik tevreden ben over de magnetron. Het is simpel in gebruik, ondanks de mogelijkheden die de magnetron biedt. Zelf maak ik bijna geen gebruik van het kookprogramma, maar het ontdooi programma daar en tegen bevalt me goed als moeder die vele hapjes moet ontdooien. Het ontdooi programma kent drie standen, ook dit is even uitproberen, maar als je het eenmaal weet is het erg handig in gebruik. Daarnaast is het ook prettig dat je zelf voor 10 of 20 seconden producten kunt opwarmen.

 • Kim D op 20 juli 2020

  Klein maar fijn.
  Met zijn 8 programma's voldoet ie ruim aan alle wensen. Er past precies een groot bord in of een hoge bak met eten om op te warmen.
  Je kan de snelle start gebruiken waarmee je meteen 1 minuut op vol vermogen (800watt) opwarmt of je stelt gericht een programma in. Zoals aardappelblokjes koken. Of drinken opwarmen.
  De magnetron is natuurlijk ook te gebruiken om eten mee te ontdooien. Daar heb je 3 programma's voor.
  De bediening is makkelijk. De magnetron ziet er niet heel stijlvol uit maar daar is de prijs ook naar. Verder is de binnenkant goed schoon te houden.
  Alleen het openmaken van de deur dmv het indrukken van de grote knop gaat te zwaar. De compacte en dus lichte magnetron verschuift dan steeds.
  Al met al waar voor je geld.

 • Nico op 15 juli 2020

  Compacte magnetron met een vermogen van 800Watt. Door zijn20 liter inhoud niet echt ruim. Het design is niet heel spannend.
  Paar kleine nadelen:
  De magnetron is doordat hij klein/compact is, ook erg licht. Bij het indrukken van de knop om het deurtje te openen schuift de magnetron hierdoor weg. De knop gaat vrij zwaar.
  Het display geeft niet de hoeveelheid Watt aan, maar het percentage. Dus 100%, 80% enz. Dan moet je zelf omrekenen hoeveel Watt dat is.
  Voordelen:
  Er zit een zeer duidelijke handleiding bij met informatie over de verschillende programma’s. Makkelijke bediening en 8 (!) duidelijke kookprogramma’s.
  3 ontdooiprogramma’s. Je kan makkelijk aangeven welk product je hebt en wat het gewicht is. Het programma weet dan op welke stand en hoelang hij moet ontdooien.
  Even snel ontdooien zijn 3 drukken op de knoppen en hij start.
  Nadat het programma is voltooid een paar pieptoontjes. Indien je hem vergeet leeg te halen of te openen geeft hij 2 minuten later weer een aantal pieptonen om je te herinneren.
  De binnenzijde is glad afgewerkt waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is.
  Kortom, een goede, kleine magnetron. Waar voor het geld

 • Elly Molenaar op 03 april 2020

  Het is een kleine magnetron, wat ideaal is voor in onze keuken. Hij neemt weinig plek in, maar is toch mooi om te zien. Hij verwarmt erg goed. Je moet je borden alleen wel aanpassen op de kleinere inhoud van de magnetron, er kunnen dus geen hele grote borden in, maar dat is geen probleem voor ons.

 • Elise Hendriksen op 26 maart 2020

  Doet wat het moet doen en vanwege zijn compacte formaat ideaal op het keukenblad te zetten. Mag gezien worden!

SMV420WIT