INDUCTIEKOOKPLAAT (59 CM)

€ 519,-
Koop nu
/ 9,1 (42)
in samenwerking met Etna reviews
EU-productdatablad

In tegenstelling tot de meeste kookplaten heeft de KIV160RVS van ETNA 3 kookzones. Voordeel hiervan is dat je meer ruimte hebt voor je pannen doordat de 3 zones gunstiger gepositioneerd zijn. Daarbij wordt het vermogen uit je stopcontact verdeeld over 3 zones in plaats van over 4 zones waardoor je meer vermogen tot je beschikking hebt. De KIV160RVS maakt gebruik van bediening per zone. Op deze manier hoef je niet eerst de zone te selecteren die je gaat gebruiken en kun je snel naar een lagere stand terugschakelen mocht er onverhoopt wat overkoken. Door de 10 standen (inclusief een booststand) kun je altijd de perfecte stand vinden voor het gerecht dat je aan het maken bent.

 

Op Kieskeurig.nl  was KIV160RVS ook best reviewed met gemiddeld een 9,7 in februari 2020 en augustus 2021!

Wil je meer informatie over inductie en weten welke inductiekookplaat het beste bij jou past? Bekijk onze online Inductie Keuzegids!

Specificaties

 • 10 standen incl. booststand
 • 3 timers ook als wekker te gebruiken
 • veiligheid: restwarmte-indicatie, kinderslot, kookduurbegrenzing
Registreer je hier binnen 5 minuten
5 jaar garantie op al je ETNA-apparatuur

Afmetingen

KIV160RVS | INDUCTIEKOOKPLAAT (59 CM) | Etna

 • 3 kookzones
 • 10 standen incl. booststand
 • centrale aan/uit bediening
 • tiptoetsbediening per zone
 • 3 timers ook als wekker te gebruiken
 • veilige functies: restwarmte indicatie, kinderslot, kookduurbegrenzing
 • RVS frame

 • afmeting (hxbxd) 72 x 585 x 517 mm
 • aansluitwaarde: 3300 W
 • zone linksvoor ø 16,0 cm – 50 – 1500 W
 • zone linksachter ø 18,0 cm – 50 – 2000 W
 • zone rechts ø 29,0 cm – 50 – 3000 W

 

 • geleverd inclusief geaarde stekker voor aansluiting op een normaal geaard 230V stopcontact

Klanten Reviews

/ 9,1 Gemiddelde beoordeling (42 totaal)
Gebruiksgemak
Vormgeving
Mogelijkheden
Duurzaamheid
Schrijf een review
 • n**k@m**e.com op 25 mei 2022

  Ik gebruik deze kookplaat pas een week ,maar ben nu al tevreden ,we zijn met twee personen en dan vind ik 3 kookzones genoeg.Ik wok regelmatig en daarvoor is de grootste kookzone perfect.

 • m**1@h**l.com op 11 april 2022

  Goede kookplaat hij doet helemaal goed . Ik ben blij mee . Sommige mensen zegen dat hij een harde geluid doet vanwege de ventilator maar dat zie ik niet . Het valt best mee

 • Vera op 29 maart 2022

  Mijn vorige review van een paar maanden geleden blijft ongewijzigd. Ik ben zeer tevreden over de inductiekookplaat, vooral omdat hij drie zones heeft. De grote zone gebruik ik het meest met een hapjes- of grote koekenpan. De zones worden bijzonder snel heet, veel sneller dan met gas, waar je dan wel op moet letten dat het eten ook eerder kan aanbranden! Daarom begin ik met een lagere stand, bijvoorbeeld 7, om de pan op te warmen en dat is ook beter voor het behoud van je (dure) pannen. Het schoonmaken van de plaat is een fluitje van een cent en aan het geluid wen je snel. Absoluut voordeel voor mij is dat de plaat aangesloten kan worden op een gewoon stopcontact. Je kan alle drie de zones tegelijk gebruiken, ze passen hun vermogen automatisch aan. De kookplaat ziet er strak en modern uit en past wel in iedere keuken.

 • Stephan op 26 maart 2022

  Het product werkt naar verwachting. Ik zocht een vrijstaande kookplaat, maar wel één met ruimte voor een grote pan.
  Dit is één van de weinig platen met drie pitten, waaronder dus een grote. En die extra grote pit is ideaal omdat mijn hapjespan er mooi op past en is daarmee ook gelijk mijn meestgebruikte pit.

  Omdat de kookplaat via een gewoon stopcontact gaat kan je niet alle pitten op de hoogste stand zetten. Al vormt dat niet echt een probleem. De standen passen zich automatisch aan aan het max vermogen. Zet je de één hoger, gaat de ander wat lager.

  Verder werkt de bediening ook zeer goed. De touch knoppen luisteren goed naar je vingers. Dat heb ik ook weleens anders gezien.

 • c**s@t**r.nl op 17 maart 2022

  Goed uitziende robuste kookplaat met meer dan genoeg mogelijkheden makkelijk in gebruik en simpel te reinigen

 • Benfey op 11 maart 2022

  Ik heb deze kookplaat nu een aantal weken in gebruik, dus ik moet eraan wennen. Mijn perspectief is dus vanuit een beginner geschreven.

  Het ziet er mooi uit. De kookplaat doet het goed. De pannen met het eten wat erin zit worden snel warm.
  Je moet wel even testen welk gedeelte van je pan eerst heet wordt (bijvoorbeeld met wat wit brood), zodat je daar rekening mee kunt houden. Ik heb dit al een aantal keer geprobeerd, en sommige plekken worden veel eerder warm dan de rest van de pan. Ik heb een aantal verschillende dingen geprobeerd. Wel moet ik zeggen dat het fijner koken is met pannen wat ik al had vs. nieuwere pannen (wat ook aan de pannen / mijn gebruik kan liggen).

  De geluiden die de kookplaat maakt qua ventilatie of wanneer de pan verwarmt, vind ik ook niet storend. Het is wel eerst wennen in het begin, maar je raakt er ook snel aan gewend. De boost functie vind ik trouwens ook heel fijn, voor als je snel even wat groenten wilt roerbakken.

 • s**s@h**l.com op 07 maart 2022

  De aanschaf van de inductie kookplaat heeft alles te maken met de wens minder gas te gebruiken. We zijn in het bezit van zonnepanelen en dus is het voor ons logisch het gasgebruik wat te gaan minderen en in plaats daarvan meer gebruik te gaan maken van elektriciteit.
  We hebben gekozen voor opbouw. Simpel weg omdat we geen losse gas kookplaat hebben, maar een complete oven. Maar dat past verder goed (we hebben de gietijzeren pannenhouders van de gasplaat er dan afgehaald; de inductie plaat blijft permanent staan.)
  De keuze is gevallen op een 3 pits uitvoering. Omdat we ook graag de grotere wokpan willen kunnen blijven gebruiken. En in de praktijk gebruiken we ook niet meer dan 3 pitten. De mogelijkheid om op gas te kunnen blijven koken, blijft met een opbouw-model zo ook nog bestaan.
  De Etna functioneert prima. We zijn er snel aan gewend en het idee dat we hierbij zijn overgestapt van gas naar stroom, voelt goed.
  Vooraf wel goed gekeken naar de belasting voor de betreffende elektriciteitsgroep. Dit was bij ons geen probleem. We kunnen gebruik maken van een normaal 220V stopcontact (die overigens nauwelijks wordt belast door andere 'gebruikers')

 • v**f@g**l.com op 05 maart 2022

  Goed zoals verwacht. Veiliger Makkelijk en sneller schoon te houden
  1 Min puntje het aflezen, waar de toetsen zich bevinden in je schaduw .

 • Tomas op 25 januari 2022

  Kookplaat werkt prima. Ik kan alles sneller klaarmaken dan met gas fornuis. Niet te veel geluid. Mooie afwerking

 • farah op 22 januari 2022

  Echt de kok van mijn dromen...snel, makkelijk, praktisch en geschikt voor elk gezin.

 • r**s@h**l.com op 20 januari 2022

  Voor liefhebbers. 3 kookzones: Groot , middel en klein. Het toestel is vrij zwaar (12 kg) dus een vaste plaats is aan te raden. Verwarrend is het verschil tussen kookwekker en keukenwekker. De gebruiksaanwijzing lijkt onvolledig en geeft aan dat er een lampje gaat branden als de kookwekker is ingeschakeld. Dit lampje blijft knipperen tot de kookplaat zich zelf uitschakelt. Een stationair brandend lampje ok maar rood knipperen betekent bij mij paniek. Een leuke puzzel voor als je je verveelt. Verder een zeer goed/degelijk apparaat, net zo snel als gas en een sierraad voor je keuken. En gewoon in het geaarde stopcontact!
  Een 70-plusser.

 • Mattvz op 19 januari 2022

  Zeer goede 3 zones inductieplaat plug en play normale stekker,Echt aanrader

 • HildegondeK op 12 januari 2022

  Ik heb nog nooit op inductie gekookt, dus dat is wel wennen. Maar ik ben zeer tevreden over de prestaties en de mogelijkheden van mijn 3-zone apparaat, met een booster en een timer en een kinderslot, grandioos. ( Wel in het begin het een en ander laten aanbranden, omdat hij zo speedy gonzalez is.) En hij is zo snel schoon en mijn pannen blijven aan de onderkant ook VEEL schoner. En ik hoef niet meer bang te zijn voor gaslekken.
  EN WAT IS MIJN ETNA MOOOOOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 • m**s@o**k.com op 02 december 2021

  Valt mij zwaar tegen. Het vermogen is slecht instelbaar. Display is slecht leesbaar.
  Na 6 weken gaten in mijn glasplaat.

  Volgens ETNA is dit gebruikelijk bij de "booster" functie.
  De constructie kan het geleverde vermogen niet aan, maar het valt niet onder de garantie.
  Geef het maar op bij de verzekering, ja lekker makkelijk.

  Wil je het laten repareren ben je altijd 75 euro voorrijkosten kwijt. Ook bij een toestel van 6 weken oud.

  Apparaat kost €259. Reparatie €205.

  Opsturen is geen optie, want ze hebben geen werkplaats.

  Dus nooit meer iets van Atag Benelux BV.

 • c**s@g**l.com op 22 november 2021

  Het is een gebruikersvriendelijke inductie kookplaat. Er is geen aparte groep in de meterkast voor nodig. Je steekt hem gewoon in een geaard stopcontact. Er is een boosterknop aanwezig waardoor je snel iets aan de kook kan brengen. De klok kan je instellen voor 1 kookpunt en wanneer de alarmtijd is bereikt volgt automatisch de uitschakeling. Heel handig.
  Wanneer het water kookt en je drukt op de uitknop is hij ook meteen uit.
  Hij is makkelijk schoon te houden en staat ook erg mooi.
  Echt aan te bevelen.

 • ferre op 12 november 2021

  - punt Specialties niet staat diameters pan minimaal 14 cm moet zijn.
  + makkelijk schoon te maken

 • d**f@t**t.be op 04 november 2021

  Mooie kookplaat met een grote en 2 kleine kookvlakken, heel handig!
  De zwart-wit gebruiksaanwijzing lijkt gemaakt voor meerdere merknamen. De voetjes zijn te laag waardoor aansluitsnoer afgeklemd wordt. Verder heel tevreden!

 • k**1@g**l.com op 21 oktober 2021

  Degelijk apparaat,ziet er mooi en functioneel uit.Eenvoudige bediening.Blij met die grote kookzone!Wij vinden drie kookzones meer dan genoeg,want wanneer gebruik je nou vier zones tegelijk?
  Bovendien heb je zo meer ruimte voor de pannen!
  Tip voor de fabrikant:verstelbare pootjes op de vier hoeken i.v.m. waterpas stellen van het toestel.

 • Myriam.Mees@pandora.be op 05 oktober 2021

  leek een terechte aankoop wegens de hoge energieprijzen.
  het apparaat voldoet volledig aan de verwachtingen.

 • Myriam.Mees@pandora.be op 02 oktober 2021

  leek een zeer goede aankoop gezien de hoge energieprijzen.
  gekocht bij bol.com aangezien we dit reeds lange tijd een betrouwbare webshop vinden.

 • Mike T. op 08 september 2021

  Het is een fijn inductiekookplaat. Ik was positief verrast door het geluid, dit vind ik meevallen ten opzichte van andere vrijstaande inductiekookplaten die ik in het verleden heb gebruikt. Het model ziet er mooi uit. Ik vind het ook ideaal dat er 3 kookzones zijn, waarvan 1 grote. Bij mijn vorige had ik altijd moeite om grote (koeken)pannen te plaatsen, maar op deze is het zeer makkelijk. Ook de boostfunctie als je water aan de kook wilt brengen voor bijvoorbeeld pasta gaat heel snel. Voor nu ben ik tevreden.

 • Aanrader !! op 31 augustus 2021

  Mijn eerste indruk was mooi en strak vorm van een kookplaat.
  Ik heb het gelijk uitgetest en het was duidelijk dat het snel en makkelijk te gebruiken is het heeft een timer en het geeft aan na gebruik dat het oppervlakte nog heet is.
  Super dit.
  Wat ik ook fijn vind van dit inductie is dat het geen extra aansluiting voor nodig is !!
  Wat meer wil ik hebben goed voor mijn portemonnee en ook nog snel ,veilig en makkelijk in gebruik.
  Ventilatie koelt het systeem af na gebruik.
  Is duidelijk te horen maar dit is maar voor heel even en verder kan ik zeggen het is de moeite waard zeker !!

 • J**t@o**k.com op 30 augustus 2021

  Fijne inductieplaat. Het gesloten model maakt dat er geen rommel onder komt en reduceert het geluid van de ventilator.

 • Rutger op 09 augustus 2021

  Na lang twijfelen uiteindelijk voor deze kookplaat gekozen vanwege de grote pit en daarmee meer ruimte om de pannen te plaatsen. En dat werkt in de praktijk inderdaad erg fijn: met 1 hele grote pan hoeven de pannen niet tegen elkaar aan te komen, terwijl dat bij kookplaten met 4 pitten van dezelfde breedte wel zo zou zijn. De bediening is verder vrij intuïtief en went snel. De kookwekkers (met uitschakelen van de plaat) zijn erg fijn, ook dat je er 3 tegelijk kunt gebruiken. Helaas kun je niet ook nog een keukenwekker (zonder te koppelen aan een plaat) erbij gebruiken als je aan het koken bent, dit zou het voor mij nog beter maken. Het vermogen van de plaat is, doordat het 1-fase is, uiteraard beperkt. Toch merk je dat de plaat krachtig is en dat je iets snel aan de kook kunt brengen. Het verdelen van het vermogen had ik wel slimmer verwacht. De maximale stand wordt nu bepaalt op basis van het aantal pitten dat in gebruik is (1 pit: maximaal, 2 pitten: 8, 3 pitten: 7). Terugschakelen van 1 pit om daarmee een andere hoger te kunnen zetten is dus niet mogelijk, wat ik het grootste nadeel vind aan de kookplaat. Als dit wel had gekund, was het cijfer voor mij richting de 10 gegaan. Nu is het al met al nog steeds een fijne kookplaat met een goede prijs/kwaliteit verhouding, en zeker een aanrader.

 • Wouter op 26 januari 2021

  Na de ETNA inductie kookplaat met drie zones een jaar in bezit gehad te hebben, gisteravond helaas een pindakaas-pot vanuit een kast erop laten vallen. Natuurlijk de glasplaat gebarsten.. zonder twijfel meteen een nieuwe besteld. Wat een topapparaat! Werkt goed, stil en voelt erg kwalitatief aan. Fijne ingebouwde timer en ook de knoppen werken prettig. De grote zone is handig voor grotere pannen en drie pitten is echt helemaal genoeg voor fanatieke kokers. Wat ons betreft het ideale product voor enthousiaste thuis kokers die geen ruimte hebben voor een inbouw-plaat.

 • Edwin op 04 december 2020

  Geweldige kookplaat, omdat hij drie pitten heeft heb je meer ruimte voor een grote pan. Kookplaat is stil en erg snel.
  Ziet er ook erg goed uit met de RVS omlijsting!

 • L M G op 23 november 2020

  Wat een geweldige kookplaat met goede uitleg hoe hij gebruikt kan worden. Past heel goed in een moderne keuken.
  Alleen de stekker in het stopcontact en je kan hem gebruiken. Een ideale kookplaat voor oudere mensen.

 • Adeyemi Joseph op 09 juni 2020

  This is a follow up of my review sometimes in February 2020. I'm still having a great time with my Etna Induction hub. The only thing I notice sometimes is the vibration/movement of pots sometimes especially when the pot is kind of empty and the hob is on high setting [ 7,8, or 9 ]. That's the only thing so far I have noticed, But does change the way I feel about the this induction Hob.

 • Mick op 23 mei 2020

  Het product oogt modern en mooi. Ik ben zelf ook heel fan van de indeling van de inductie platen. Links zitten namelijk twee kleine en rechts een grote. De grote is heel handig voor als er meerdere mensen op bezoek komen.

 • Rashid op 22 mei 2020

  I was looking for an induction hob for my recently rented "kaal" apartment and it turned out to be a very difficult decision. The apartment was having only 2-pin sockets. Ironically, most of the 2-pin plug induction hobs available in the market were having cooking zones in 14-18cm range. This meant that I have to replace many of my big size pans. Luckily, I came across ETNA's KIV160RVS hob and found it fulfilling. It has a large (29cm) cooking zone. The aluminium with glass design is very elegant. The hob is easy to clean. And to my surprise, the English part of the installation and usage guide made the installation and operation of the hob for a non-Dutch person like me very smooth. As compared to the inbouw ETNA induction hob of my previous apartment, the fan created a bit of music but now we are used to it :)

 • Heleen op 29 april 2020

  Lang na gedacht om over te stappen van gas naar Inductie.
  Ik heb geen krachtstroom in huis vandaar deze keuze van een 1 fase aansluiting.
  Ik heb gekozen voor drie kookzones omdat ik vaak een pangerechten maak en bij deze inductieplaat een grote zone is van 29 cm, waar een grote wokpan op kan.
  Hij is gebruiksvriendelijk met een duidelijke gebruiksaanwijzing.
  Echt een aanrader!!

 • Lisa op 28 april 2020

  Voor mijn studentenkamer was ik op zoek naar een kookplaat waar genoeg ruimte is om meerdere pannen tegelijk te gebruiken en makkelijk in gebruik is. Doordat deze kookplaat een normale stekker heeft, kan hij in elk stopcontact waardoor de kookplaat flexibel te plaatsen is. Verder heeft de kookplaat een fijne bediening en ziet hij er strak uit.

 • Jan op 21 april 2020

  Eind vorig jaar was ik aan een betere inductieplaat toe.
  Sinds enige jaren kookte ik al op inductie met als hoofddoel een schonere en veiligere manier van koken.
  Alle voorgaande platen (2) hadden slechts twee zones vanwege de 16 ampere beperking.
  Over het algemeen ging dat wel maar een grote pan paste eigenlijk niet en zeker niet in combinatie met een kleinere pan. Etna bracht de uitkomst.
  Een ander probleem met de vorige merken was de energieoverdracht op de pannen.
  Daardoor brandde er regelmatig wat aan en de z.g. sudderstand werkte nauwelijks.
  Ook hier bracht de Etna KIV160RVS een grote verbetering.
  Samen met de prijsvergelijking en de toch al goede ervaringen met Etna besloot ik dus deze prachtige plaat aan te schaffen.
  De andere voordelige eigenschappen van deze inductieplaat zijn reeds meerdere malen genoemd in vorige reviews en die onderschrijf ik dan ook ten volle.
  De slimme ingebouwde kookwekkers op iedere zone behoeden mij tevens voor het "vergeten" en dus aanbranden van de gerechten.
  Ik wil nog eens benadrukken dat de lage energiestanden prima werken en de sudderstand ook echt goed werkt. Daarnaast is de Boostfunctie natuurlijk handig om snel het kookpunt te bereiken. Ook hier is goed over nagedacht want deze functie werkt maar voor een beperkte tijd zodat je pannen niet snel overbelast raken. (kromtrekken)
  Als ik 1 kritische kanttekening mag maken zou dat een extra afdekplaat kunnen zijn, die wordt niet geleverd en dat is jammer. Je wilt je plaat natuurlijk wel in tip top conditie houden en behoeden voor schade. Gelukkig zijn deze afdekplaten (hardglas) te koop bij een grote Zweedse winkel overal in de buurt :-)
  Daarom geef ik Etna een 10

 • Vera op 28 februari 2020

  Zo blij met deze aankoop! Handige indeling omdat je in het midden rechts 1 hele grote pit hebt die mijn koekenpan volledig opwarmt. Andere kookplaten waar ik naar heb gekeken hadden allemaal maar kleinere pitten. Wat ik ook fijn vind is dat elke pit zijn eigen bediening heeft. Mijn vorige had dat niet waardoor het bedienen veel langer duurde. En hij staat ook nog eens mooi!

 • Sonic op 27 februari 2020

  Na het vertrouwde gas toch maar de overstap naar inductie gemaakt en nog geen seconde spijt gehad. Makkelijk aangesloten met normale stekker zonder gedoe. Kookte eigenlijk al nooit met 4 pannen dus dat ie maar 3 zones heeft was voor mij geen probleem.

 • Marloes op 27 februari 2020

  We waren al een tijd op zoek naar een nieuwe vrijstaande kookplaat (koken al tijdje op inductie), eentje die we straks ook mee kunnen nemen als het camper seizoen weer begint. Dit model heeft een mooie prijs, maar ook diverse mogelijkheden en veel power. Drie zones ipv 4 maakt meer kracht en meer ruimte voor pannen: ideaal. Super handig dus (wanneer je flexibel wilt zijn in je kookplaat en geen aanpassingen kan doen in meterkast): dit model kan overal naartoe mee (normale stekker voor normaal stopcontact). Bediening vind ik ook fijn: per zone in te stellen en zelfs boostfunctie die het goed doet: water verhit snel. De geluidproductie valt me tijdens het koken trouwens mee, dit las ik bij aantal andere reviews.
  Laat het camperseizoen maar weer beginnen!

 • Adeyemi Joseph op 17 februari 2020

  I wish i knew about this product before now because is far safer and comfortabel to use than gas and climate friendly in my own opinion . This particular ETNA model is very unique because of the placement of the burners especially the big one, can't find any other product with 3 burners with the same placement . I did a lot of internet searching before going for the ENTA KIV160RVS. if you have the right pots and pans is very much quicker in terms of heating up the pots, pans and cooking also is very quick , very pleased with it. The fan noise is very moderat in my own opinion and goes off after cooking very quickly too depending on how long you have been cooking with it. The only thing that uses gas in my house at the moment is the heater . my contribution to the climate change stride .

 • S Nedree op 14 februari 2020

  Deze kookplaat gekocht omdat onze oude (geen ETNA...) toe was aan vervanging. Nog geen moment spijt van gehad! Het RVS staat mooi in onze keuken en ondanks dat het maar 3 kookzones zijn; genoeg ruimte voor al m’n pannen! Super fijn dat deze kookplaat aan te sluiten is op een normaal stopcontact, plug & play!

 • Wilco op 11 februari 2020

  Tijdens mijn zoektocht naar een 60cm vrijstaande inductie kookplaat kwam ik terecht bij deze Etna KIV-160 rvs.
  Mooi strak design en rondom afgewerkt met een geborsteld rvs omranding wat goed past bij mijn andere keuken apparatuur.
  Het ontbreken van een vierde kookzone vond ik in eerste instantie wel een gemis maar met een beetje creatief koken is daar prima mee te leven.
  Het grote voordeel is een extra grote kookzone van 3kW waar je met een grote pan (wok) uitstekend uit de voeten kunt in combinatie met de booststand is de kookzone zeer snel op temperatuur.
  Werkt gewoon op 220V en behoeft geen krachtstroom aansluiting ! dus plug and play.
  Nu enkele weken in gebruik en is zeker een aanrader, ook de prijs.

 • C.Haan op 09 februari 2020

  Ik zocht een kookplaat waar je ook met een grote koekenpan mee uit de voeten kan.
  Ik heb koekenpan van 32 cm en de meeste inductie plaatjes voor fase 1 stroom gaan maar tot een bodem maat van 21 cm met een uitzondering 23 cm ...dat vond ik niet prettig werken..
  Maar nu heeft deze Etna een zone van 29 cm .... en dat is wel erg prettig .
  Ik heb het nog niet heel lang maar vond wel dat deze plaat heel erg overeenkomt met een gasfornuis.
  Ik had een losse plaat van 1 zone maar om groente te koken kon ik nooit precies het zachtjes laten koken.... of het kookte erover heen of het zat er tegen aan .... maar nooit zachtjes koken ... en dat kan je met deze etna precies mooi regelen ...
  Het gaat niet te snel .... en de plaat is mooi stevig ,en je duwt het ook niet zo van de aanrecht af.
  De toetsen werken ook super , niet zo gevoelig , je kan er gewoon erover vegen zonder dat je alles is de war veegt en de temperatuur omhoog of omlaag schiet ..
  Ja super mooi en veilig apparaat en eentje die je goed kan stellen voor grote en kleine pannen.
  Voor gevoelige gerechten en gerechten die een boost moeten hebben.

 • Rinaldo op 02 november 2019

  Ik was erg teleurgesteld met een eerder aangeschafte kookplaat van inventum die overal goed aangeprezen staat op internet. Een grote gietijzeren koekenpan wordt niet echt volledig warm. Alleen in het midden met de grootste zone van 18cm. Dan blijf je dus omroeren. Nou ik was heel blij dat ik hem heb ingeruild voor deze Etna met een zone van 29cm! Deze verwarmt wel de hele pan. Ben weer helemaal gelukkig en hoef toch niet terug naar koken op gas.

 • Arno Vromans op 17 september 2019

  Mijn inductie kookplaat werkt prima,van ETNA had ik niet anders verwacht. Maar de uitstraling mag er ook wezen. Het is een juweeltje, ben er zeer blij me. Gr. Arno. Tilburg.

KIV160RVS