Deze retro koelkast is een echte eyecatcher voor in je keuken. Geïnspireerd door de Volkswagen Bulli en gecombineerd met het iconische jaren ’60 design én de technologie van vandaag. Deze bijzondere speciale editie koelkast is beschikbaar in bordeaux rood en babyblauw. Welke kleur kies jij?

Bekijk de bordeaux rode variant

 

De speciale editie zal het hart van vele fans sneller doen kloppen. De ronde vormen, chromen details en het sprekende logo zijn in nauwe samenwerking met Volkswagen ontworpen. De duurzame ETNA koelkast staat voor avontuur en reizen maar ook voor thuiskomen en bewust genieten. Deze koeler heeft energielabel E en heeft naast een ruim koelgedeelte (229l) een handig vriesvak (25l).

Bekijk de babyblauwe variant

De ETNA Volkswagen Bulli koelkast reist de hele wereld over. Vanwege het vintage design en de nieuwste technologie vragen veel mensen zich af: waar komt hij vandaan, wat is het verhaal?

Ben jij ook benieuwd naar het verhaal van de meest avontuurlijke koelkast ooit? In de video vertelt de Bulli je graag zelf waar hij vandaan komt!

De Volkswagen Bulli werd het icoon van de sixties dat een nieuw tijdperk vertegenwoordigde; een tijd waarin grenzeloze vrijheid en samen de wereld ontdekken gevierd werd. Ruim een halve eeuw later is de ‘hippiebus’ terug van weggeweest; om roadtrips mee te maken, als coole camper of als festival foodtruck.

Lees hier het hele persbericht inclusief leuke weetjes!

Top Gear Nederland: Volkswagen Bulli-koelkast is hip(pie)

Niet alleen wij bij ETNA zijn enthousiast over onze nieuwste Bulli koelkast: ook Top Gear Nederland heeft deze koele kast al gauw gespot!

 

Travel Valley: Haal je favoriete hippiebus in huis in de vorm van een koelkast

Travel Valley is een grote Nederlandse reisblog en ook voor hen bleef deze eyecatcher niet onopgemerkt.

“De Volkswagen T1 werd hét symbool voor ultieme vrijheid, volledig in lijn met het gedachtegoed van de hippies uit de jaren ’60. Gaan en staan waar je maar wilt, afscheid nemen van materialisme en vrijheid van geest.”

Elkedagvakantie.nl: Geen vakantie? Dan reis je toch met je koelkast

De website Elke Dag Vakantie heeft de boodschap goed begrepen: de ETNA Bulli geeft je het gevoel van vrijheid in je eigen keuken!

Roomed – Willen we hebben: een Koelkast in de vorm van een Volkswagen busje (!!)

“Altijd al gedroomd van een roadtrip in een hip Volkswagen busje om heel Amerika te ontdekken, maar heb je daar op het moment geen tijd of geld voor? Deze droom komt een stukje dichterbij met de Volkswagen Bulli koelkast van ETNA. Niet echt hetzelfde als een roadtrip, maar wel erg gaaf.”

Etna werkt samen met Volkswagen en lanceert hippiebus-fridge

Nederlands keukenapparatuurmerk Etna introduceerde deze zomer in samenwerking met Volkswagen een retrokoelkast, geïnspireerd op de VW hippiebus uit de jaren ’60. ETNA spreekt van ‘de meest reislustige koelkast ooit’, en dat in een periode waarin reizen voor de meeste mensen een no-go-area was.

Waar is de ETNA Volkswagen Bulli Retro Koelkast in het echt te bewonderen?

Wil jij deze Special Edition Koelkast ook in je keuken of huiskamer? Kijk op de kaart waar die bij jou in de buurt te zien (en te koop) is!